קוצצים את הבצלים והתרד
– מחממים שמן זית במחבת מוסיפים את הבצלים
והתרד שקצצנו ומוסיפים מלח
– מבשלים עד שהבצלים שקופים,
תוך כדי עירבוב מסירים מהאש ומצננים
– מוסיפים גבינת שמנת ומוצרלה מגורדת ומערבבים
– מחלקים את הבצק ל10 כדורים במשקל 75 גר’ לערך
– מכסים את הכדורים ונותנים מנוחה חצי שעה
– פותחים כל כדור לעלה לא דק מידי
ומניחים במרכז הבצק כף גדושה מהמלית
– סוגרים לכדור (חשוב לסגור הייטב שהמילוי לא יברח)
– מחממים טוסטר ומניחים כ-2 או 3 כדורי בצק
בטוסטר פסים (או בלי פסים) סוגרים את הטוסטר
ואופים כ7-8 דקות עד להזהבה
אוכלים בהנאה חם.