מאפה תרד וגבינות בטוסטר / תהילה חזן

 

מצרכים

140 גר’(כוס) קמח כוסמין לבן 80% רובינפלד
360 גר (2.5 כוסות)
קמח חיטה לבן רובינפלד
*אפשרי רק קמח לבן רובינפלד
כף שמרים יבשים
כף שטוחה מלח
4 כפות שמן זית
250 מל מים (כוס+כף)

למלית:
3 בצלים סגולים קטנים (או בצל לבן אחד גדול)
חבילת בצל ירוק
חצי חבילת תרד קפוא
4 כפות שמן זית
מלח לפי הטעם
200 גר’ מוצרלה מגורדת
חצי קופסה גבינת שמנת

אופן ההכנה

קוצצים את הבצלים והתרד
– מחממים שמן זית במחבת מוסיפים את הבצלים
והתרד שקצצנו ומוסיפים מלח
– מבשלים עד שהבצלים שקופים,
תוך כדי עירבוב מסירים מהאש ומצננים
– מוסיפים גבינת שמנת ומוצרלה מגורדת ומערבבים
– מחלקים את הבצק ל10 כדורים במשקל 75 גר’ לערך
– מכסים את הכדורים ונותנים מנוחה חצי שעה
– פותחים כל כדור לעלה לא דק מידי
ומניחים במרכז הבצק כף גדושה מהמלית
– סוגרים לכדור (חשוב לסגור הייטב שהמילוי לא יברח)
– מחממים טוסטר ומניחים כ-2 או 3 כדורי בצק
בטוסטר פסים (או בלי פסים) סוגרים את הטוסטר
ואופים כ7-8 דקות עד להזהבה
אוכלים בהנאה חם.

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.