מתכונים שכיף לאפות
מגוון מתכונים עם שלל הקמחים שלנו
מכניסים את הבריאות הביתה!

עוגיות שוקולד גרוס ממכרות / תהילה חזן
– מחממים תנור ל180 מעלות – מערבבים בקערה חמאה רכה מאוד וסוכר לתערובת חלקה. – מוסיפים ביצה ומערבבים עד שנטמעת בתערובת. – מוסיפים קמח ואבקת אפייה מערבבים היטב (רצוי עם

לחמניות בייגל מושלמות / תהילה חזן
מניחים את כל החומרים מלבד השמן בקערת המיקסר מתחילים ב2 כוסות מים – לשים כדקה מוסיפים שמן בהדרגה ומים לפי הצורך – לשים כ12 דקות עד לקבלת בצק חלק –

ספגטי פנקייק / דנה חסדאי
. טורפים ביצים עם סוכר עד לקבלת מעט בועות מוסיפים מלח . מוסיפים שמן וחלב ומערבבים . מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד לקבלת תערובת ללא גושים. מעבירים את

לחמניות קרואסון שום / בתאל סול
– בקערת המיקסר נניח את הקמח השמרים והסוכר ונערבב לאיחוד. – בהדרגה נוסיף את המים ואת השמן ונלוש על מהירות 3 במשך 10 דקות. – לאחר מכן נוסיף את המלח

לחמניות שום נדירות / תהילה חזן
לחמניות שום עסיסי – בקערת מיקסר מניחים את כל החומרים מלבד השמן לשים כדקה. – מוסיפים את השמן בהדרגה ולשים 10-12 דק’ – לבצק חלק ונעים (אם הבצק יבש מוסיפים

רולדת ריבת חלב מושלמת / חני גולן
בקערת המיקסר נשים ביצים ונתחיל להקציף עד לקצף תפוח. נוסיף בהדרגה את הסוכר ונמשיך להקציף עד לקבלת קצף גבוהה וקצת נוקשה. נוסיף א. אפייה וקמח ונערבב היטב. נוסיף שמן ונעביר

גם לך אפייה תמיד באה טוב?
מלאו את הפרטים והצטרפו בקליק למועדון Better Bake של רובינפלד.
בואו לגלות את הדרך הקלה והטעימה לאפייה בריאה יותר עם מלא טיפים מקצועיים, מתכונים שווים והטבות בלעדיות.