מתכונים שכיף לאפות
מגוון מתכונים עם שלל הקמחים שלנו
מכניסים את הבריאות הביתה!

עוגת מייפל עסיסית / תהילה חזן
– מחממים תנור ל-170 מעלות. – בקערה גדולה מניחים ביצים וסוכר וטורפים כ-2 דקות. – מוסיפים שמן ומייפל וממשיכים לטרוף. – מוסיפים תה פושר לאחר כמה דקות. – מערבבים יחד

עוגה בחושה אוכמניות / תהילה חזן
– בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים ביצים וסוכר לקצף בהיר ותפוח. – מוסיפים שמן זית ומיץ תפוזים וממשיכים לערבל. – מערבבים קמח, אבקת אפייה, ואוכמניות ומוסיפים לקערת מיקסר. –

לחם ללא לישה בשקית קוקי / דנה חסדאי
– מכניסים הכל לקערה לפי הסדר ומערבבים עם כף עץ עד לאיחוד (2-3 דקות ערבוב). – מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מעל ומניחים להתפחה של לילה בחוץ (12 שעות)

פיתות בריבוע לניגוב / תהילה חזן
מניחים את כל החומרים בקערת מיקסר ולשים 10 דקות לבצק חלק ונעים מעבירים לקערה משומנת ונותנים מנוחה של שעה מחלקים את הבצק ל2 מרדדים כל חלק לריבוע דק חותכים כל

חלת מפתח רכה / אופל אסתר
– בקערת המיקסר נניח את כל מרכיבי הבצק ונלוש כ 10-12 דקות. – נתפיח שעה וחצי ונחלק לכדורים שווים. – כל כדור יישקל 100-120 גרם. – ניצור חלת מפתח בצורה

חלת מפתח עסיסית / תהילה חזן
– מניחים כל החומרים בקערה מלבד השמן ולשים עד לאיחוד. – מוסיפים שמן ולשים עוד כ-10 דקות. – מכסים ומתפיחים (אפשר לילה במקרר) – מחלקים את הבצק ל-4 חלקים 90

גם לך אפייה תמיד באה טוב?
מלאו את הפרטים והצטרפו בקליק למועדון Better Bake של רובינפלד.
בואו לגלות את הדרך הקלה והטעימה לאפייה בריאה יותר עם מלא טיפים מקצועיים, מתכונים שווים והטבות בלעדיות.