סמבוסק פיצה ביתי / תהילה חזן

 

מצרכים

לבצק:

500 גרם קמח חיטה לבן/ כוסמין לבן (3 וחצי כוסות) של רובינפלד הקמח הטוב

כף שמרים יבשים

2 כפות סוכר

כף מלח

כוס ורבע מים

רבע כוס שמן זית

בקערת מיקסר מניחים כל החומרים מלבד השמן לשים כדקה

ומוסיפים שמן לשים 10 דקות לבצק רך מעבירים לקערה משומנת מכסים ומתפיחים

מלית:

300 גרם גבינה צהובה מגורדת

כוס רוטב פיצה או מטבוחה

1 ביצה

כף קורנפלור

מערבבים היטב לתערובת אחידה

אופן ההכנה

הוראות הכנה לסמבוסק פיצה ביתי

מחלקים את הבצק ל 12-15 חלקים שווים

מרדדים כל חלק לאליפסה

מניחים כף גדושה מהמלית במרכז הבצק

סוגרים הייטב את הקצוות מהדקים עם מזלג (ראו סרטון)

מורחים בביצה טרופה

מפזרים מעל שומשום

מתפיחים בתנור כבוי עד להכפלת הנפח

מחממים את התנור ל- 180 מעלות

אופים כ-20 דקות במרכז התנור עד להזהבה

לצפייה ביוטיוב

חנות הקמחים של רובינפלד

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.