עוגה בחושה עם שקדים וקנפיטורת דובדבן

 

מצרכים

2 תבניות אינגלישקייק

מידות בכוס מדידה אונבירסאלית

4 ביצים

כוס סוכר

3/4 כוס שמן קנולה

כוס מיץ תפוזים

כוס קמח שקדים

כוס קמח חיטה לבן רובינפלד

1 שקית אבקת אפיה

קונפיטורת דובדבן / תות

חצאי פקאן (לא חובה)

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 160 מעלות טורבו

בקערה גדולה מניחים :סוכר וביצים וטורפים היטב 2 דקות

מוסיפים שמן וטורפים שוב

מוסיפים מיץ תפוזים וטורפים

מערבבים קמח לבן אבקת אפיה וקמח שקדים

מוסיפים אותם לתערובת ומערבבים לאיחוד

יוצקים ל 2 תבניות אינגלישקייק

מניחים תלולית מהקונפיטורה ובעזרת כף בוחשים מעט

מסדרים מעל את חצאי הפקאן

אופים ב 160 מעלות 30-35 דקות

 

 

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.