מחממים תנור ל 160 מעלות טורבו
בקערה גדולה מניחים :סוכר וביצים וטורפים היטב 2 דקות
מוסיפים שמן וטורפים שוב
מוסיפים מיץ תפוזים וטורפים
מערבבים קמח לבן אבקת אפיה וקמח שקדים
מוסיפים אותם לתערובת ומערבבים לאיחוד
יוצקים ל 2 תבניות אינגלישקייק
מניחים תלולית מהקונפיטורה ובעזרת כף בוחשים מעט
מסדרים מעל את חצאי הפקאן
נגן וידאו
Media error: Format(s) not supported or source(s) not found
הורד קובץ: https://rubinfeld.co.il/wp-content/uploads/2024/12/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%94-%D7%91%D7%97%D7%95%D7%A9%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%A9%D7%A7%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A4%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%93%D7%95%D7%91%D7%93%D7%91%D7%9F.mp4?_=1אופים ב 160 מעלות 30-35 דקות