עוגיות קווקאר ושוקולד ציפס

 

מצרכים

3 כוסות קמח חיטה 80% רובינפלד (420 גר')

2 כוסות קוואקר דק

2 ביצים (110 גר')

רבע כוס שמן ( 50 גר' )

50 גרם מרגרינה רכה

1 כוס סוכר (200 גר')

חצי כוס מים (120 גר')

1 וחצי כוסות שוקולד ציפס

אופן ההכנה

1.מערבבים את כל הרכיבים יחדיו בקערה

2.יוצרים עוגיות עגולות בידיים רטובות.

3.מחממים תנור ל 180 מעלות.

4.אופים במשך 15-20  דקות עד להזהבה.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.