עוגיות תפוז ללא מיקסר / תהילה חזן

 

מצרכים

200 גר’ חמאה רכה מאוד
(לא מומסת)
150 גר’ אבקת סוכר
1 ביצה
4-5 כפות גרידת תפוז
280 גר’ קמח חיטה לבן רובינפלד (2 כוסות)
כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה

אופן ההכנה של עוגיות תפוז ללא מיקסר

– מניחים בקערה חמאה רכה מאוד
ואבקת סוכר.
– בעזרת מרית מערבבים
עד לקבלת מישחה חלקה.
– מוסיפים ביצה ומערבבים עד להטמעה.
– מוסיפים גרידת התפוז ומערבבים.
– מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומעבדים
לקבלת בצק רך ודביק עד שכל הקמח
נטמע בתערובת.
– מכניסים לחצי שעה למקרר.
– מחממים תנור ל-180 מעלות.
– בעזרת כף גלידה יוצרים תלוליות מהבצק
– מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
– אופים כ-15 דקות.
– מוציאים מהתנור מצננים
ובוזקים אבקת סוכר.
– שומרים בכלי אטום בטמפ’ החדר.

לצפייה ביוטיוב

חנות הקמחים של רובינפלד

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.