לוגו רובינפלד

עוגת גבינה קלה להכנה

 

מצרכים

לבסיס:
כוס ושליש קמח  לבן רובינפלד ( 185 גר')
חצי חבילת מרגרינה ( 100 גר')
שקית סוכר וניל (10  גר')
ביצה (55  גר')
כפית אבקת אפיה (3  גר')
1 וחצי כפות סוכר (18  גר')
לעוגה:
קופסאת גבינה (850 גר')
מיכל שמנת חמוצה ( 200 גר')
2 מיכלי לבן ( 400  גר')
6ביצים גודל L ( 390 גר')
חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גר')
כוס וחצי סוכר (300 גר')
מעט תמצית וניל
7 כפות קמח לבן  רובינפלד( 70 גר')

אופן ההכנה

1.מעבדים  את רכיבי הבסיס לבצק.

2.שוטחים בתבנית עגולה.

3.אופים בחום 180 מעלות למשך 10 דקות.
4.מגבירים את חום התנור ל 200 מעלות.
5.מערבבים את חומרי העוגה בקערה נפרדת עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
6.שופכים על הבסיס האפוי ואופים עוד 10 דקות בחום של  200 מעלות .

7.מורידים את החום שוב ל 180 מעלות ואופים למשך שעה.

  1. מקררים כל הלילה בתנור.

9.מצפים בריבת חלב.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

מוצר שני ב 50%

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות קופון ראש חודש כסליו שמסתיים הלילה ב 00:00 (יום ג') יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

Kislev50

תקבלו את ההטבה. לחילופין אפשר להפעיל את הקופון בלחיצה על הכפתור מטה. הקופון לא פעיל בשילוב קופונים אחרים.