עוגת גבינה קלה להכנה

 

מצרכים

לבסיס:
כוס ושליש קמח  לבן רובינפלד ( 185 גר')
חצי חבילת מרגרינה ( 100 גר')
שקית סוכר וניל (10  גר')
ביצה (55  גר')
כפית אבקת אפיה (3  גר')
1 וחצי כפות סוכר (18  גר')
לעוגה:
קופסאת גבינה (850 גר')
מיכל שמנת חמוצה ( 200 גר')
2 מיכלי לבן ( 400  גר')
6ביצים גודל L ( 390 גר')
חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גר')
כוס וחצי סוכר (300 גר')
מעט תמצית וניל
7 כפות קמח לבן  רובינפלד( 70 גר')

אופן ההכנה

1.מעבדים  את רכיבי הבסיס לבצק.

2.שוטחים בתבנית עגולה.

3.אופים בחום 180 מעלות למשך 10 דקות.
4.מגבירים את חום התנור ל 200 מעלות.
5.מערבבים את חומרי העוגה בקערה נפרדת עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
6.שופכים על הבסיס האפוי ואופים עוד 10 דקות בחום של  200 מעלות .

7.מורידים את החום שוב ל 180 מעלות ואופים למשך שעה.

  1. מקררים כל הלילה בתנור.

9.מצפים בריבת חלב.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.