– מניחים את השוקולד בקערה ויוצקים
עליו את המים הרותחים.
– מערבבים עד להמסה.
– מקציפים ביצים וסוכרים לקצף בהיר
ותפוח במהירות גבוהה.
– מנמיכים מהירות ומוסיפים שמן
ואת תערובת השוקולד.
– מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים
רק לאיחוד קצר.
– יוצקים לתבנית ואופים ב-160 מעלות
כ50 -45-דקות.
– מוציאים מהתנור והופכים מייד על 3 הרגליים
(אם משתמשים בתבנית אנג'ל) עד שמתקרר.
– מחלצים מהתבנית יוצקים ממרח חלבה או
לוטוס ומקשטים בשוקולד מגורד.
– שומרים בכלי אטום בטמפ’ החדר.