לוגו רובינפלד

עוגת שמרים (מיטל זאב)

 

מצרכים

כוס מים פושרים (240 גר')
2 כפות שמרים (20 גר')
כוס סוכר( 200 גר')
לערבב יחד

אריזת קמח רובינפלד לבן (1 ק"ג)
חבילת מחמאה רכה (200 גר')
כוס שמן (200 גר')
כוס וחצי מים פושרים (360 גר')
4 ביצים (220 גר')

לסירופ :

חצי כוס סוכר (100 גר')

חצי כוס מים (120 גר')

אופן ההכנה

1.מערבבים את כל הרכיבים למשך 10 דקות.
2.מתפיחים עד להכפלת הנפח.

3.מחלקים את הבצק  ל-6 חלקים.

4.מרדדים כל חלק למלבן, מורחים מילוי שאוהבים.
מקפלים ל-3, מורחים עוד מילוי ואז לעוד 3 עד שמקבלים ריבוע.
5. מרדדים שוב למלבן ומגלגלים לרולדה ארוכה, חותכים לשניים
וקולעים את 2 הרצועות כשהפסים כלפי חוץ.
6.אופים בחום של 220 מעלות למשך  10 דקות
.ועוד 10 דקות על 180 מעלות.

כשהעוגה חמה יוצקים עליה בעזרת כף סירופ סוכר:

 

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

מוצר שני ב 50%

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות קופון ראש חודש כסליו שמסתיים הלילה ב 00:00 (יום ג') יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

Kislev50

תקבלו את ההטבה. לחילופין אפשר להפעיל את הקופון בלחיצה על הכפתור מטה. הקופון לא פעיל בשילוב קופונים אחרים.