1.מקלפים את התפוחים וחותכים לפלחים.
2.מניחים בסיר עם הסוכר והקינמון
ומבשלים על אש בינונית למשך חצי שעה עד שהתפוחים מתרככים.
3.מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר.
4.בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים השמן והסוכר מוסיפים את היין אבקת אפיה והסוכר וניל.
5.מאחדים את 2 הקערות בתנועות קיפול ומוסיפים את הקמח.
6.מעבירים חצי מהבלילה לתבנית ומניחים מעל חצי מכמות התפוחים המבושלים.
7.שופכים את שאר הבלילה ומסדרים מעל את שאר התפוחים.
8.אופים בחום של 180 מעלות למשך שלושת רבעי שעה עד שעה.
- שהעוגה מתקררת אפשר לפזר עליה אבקת סוכר