עוגת תפוחים קלאסית

 

מצרכים

6 ביצים (330 גר')

2 כוסות קמח חיטה לבן  רובינפלד (280 גר')

שקית אבקת אפיה (10 גר')

שקית סוכר וניל (10 גר')

חצי כוס יין או  מיץ תפוזים (120 גר')

חצי כוס שמן (100 גר')

חצי כוס סוכר (100 גר')

למלית:

7 תפוחי עץ גרנד

חצי כוס סוכר (100 גר')

2 כפות קינמון (20 גר')

אופן ההכנה

1.מקלפים את התפוחים וחותכים לפלחים.

2.מניחים בסיר עם הסוכר והקינמון

ומבשלים על אש בינונית למשך חצי שעה עד שהתפוחים מתרככים.

3.מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר.

4.בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים השמן והסוכר מוסיפים את היין אבקת אפיה והסוכר וניל.

5.מאחדים את 2 הקערות בתנועות קיפול ומוסיפים את הקמח.

6.מעבירים חצי מהבלילה לתבנית ומניחים מעל חצי מכמות התפוחים המבושלים.

7.שופכים את שאר הבלילה ומסדרים מעל את שאר התפוחים.

8.אופים בחום של 180 מעלות למשך שלושת רבעי שעה עד שעה.

  1. שהעוגה מתקררת אפשר לפזר עליה אבקת סוכר

 

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.