1.מערבבים את כל הרכיבים יחדיו לבצק נוזלי.
מתפיחים עד הכפלת הנפח.
2.שופכים את הבצק לתבנית אפיה בינונית.
3.מורחים את רוטב העגבניות בעדינות על
הבצק בעזרת מברשת ביצים.
4.מחממים תנור ל 150 מעלות.
5.אופים למשך 30 דקות עד השחמה.
כפית שמרים (5 גר')
כפית משפר אפיה רובינפלד( 5 גר')
חצי אריזת קמח חיטה 80% /לבן רובינפלד (500 גר')
2כפות סוכר (24 גר')
כפית מלח (10 גר')
2 וחצי כוסות מים חמימים / חלב (600 גר')
1 ורבע כוס שמן (250 גר')
חומרים לרסק עגבניות:
4 כפות רסק עגבניות % 22 / קטשופ
2 כפיות סוכר (12 גר')
כפית מלח (10 גר')
3 כפות מים (45 גר')
1.מערבבים את כל הרכיבים יחדיו לבצק נוזלי.
מתפיחים עד הכפלת הנפח.
2.שופכים את הבצק לתבנית אפיה בינונית.
3.מורחים את רוטב העגבניות בעדינות על
הבצק בעזרת מברשת ביצים.
4.מחממים תנור ל 150 מעלות.
5.אופים למשך 30 דקות עד השחמה.
בתוספת סיבים תזונתיים
למרקם אוורירי במיוחד
לכל סוגי המאפים
עשיר בסיבים תזונתיים
נטחן מגרעין החיטה בשלמותו
למגוון סוגי המאפים
עשיר בסיבים תזונתיים
נטחן מגרעין הכוסמין בשלמותו
למגוון סוגי המאפים
טחינה רב שלבית ייחודית
למרקם אוורירי במיוחד
לכל סוגי המאפים
טחינה רב שלבית ייחודית
למרקם אוורירי במיוחד
לכל סוגי המאפים
בתוספת סיבים תזונתיים
למרקם אוורירי במיוחד
לכל סוגי המאפים
בתוספת סיבים תזונתיים
למרקם אוורירי במיוחד
לכל סוגי המאפים
עשיר בסיבים תזונתיים
נטחן מגרעין החיטה בשלמותו
למגוון סוגי המאפים
עשיר בסיבים תזונתיים
נטחן מגרעין הכוסמין בשלמותו
למגוון סוגי המאפים
טחינה רב שלבית ייחודית
למרקם אוורירי במיוחד
לכל סוגי המאפים
טחינה רב שלבית ייחודית
למרקם אוורירי במיוחד
לכל סוגי המאפים
בתוספת סיבים תזונתיים
למרקם אוורירי במיוחד
לכל סוגי המאפים
מזה למעלה משני עשורים שאנו ברובינפלד מובילים את מהפכת הקמחים הבריאים בישראל. הקמחים הטובים והאיכותיים שלנו פותחו במיוחד כדי לאפשר לכל אחת ואחד לאפות בריא יותר, בקלות ובלי להתפשר על הטעם.
הרשמו לניוזלטר שלנו, וקבלו מתכון שבועי, מידע מרתק, וגם מתנה מיוחדת! חוברת מתכונים דיגיטלית!
הכניסו את המייל שלכם ותתחילו ליהנות.