כפתורים מתחלפים הקליקו לקבלת הסביבון, והתחילו לשחק! >

פיצה סלק (עטרה ז'ורנו)

 

מצרכים

מצרכים לבצק:
אריזת  קמח כוסמין 80% רובינפלד (1 ק"ג).
חצי כוס סוכר (100 גר')
2 ורבע כוסות מים פושרים (540 גר')
4 כפיות שמרים.(20 גר')
ביצה (55 גר')
שלושת רבעי כוס שמן (150 גר')
כף מלח(20 גר')

לרוטב פיצה:
חמאה( 100 גר')
שמנת מתוקה (500  מ"ל)
5 שיני שום.קצוצות
מלח.
פלפל שחור.
אגוז מוסקט.
גבינת מוצרלה.(250 גר')
כדור מוצרלה פרסקה.
3 סלק בינוני פרוס דק.
עלי תימין.

אופן ההכנה

1.במיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר למשך -2 דקות.
2.מוסיפים את המים,השמן והביצה ולשים למשך -3 דקות במהירות איטית.
3.מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד כ-8 דקות על מהירות איטית.
4.יוצרים כדור מהבצק, מתפיחים עד להכפלת הנפח.
5.ממיסים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה,

6.מוסיפים את שיני השום הקצוצות ומטגנים קלות.
7.מוסיפים את השמנת המתוקה והתבלינים ומבשלים למשך -5 דקות תוך כדי ערבוב עד שמתקבל קרם חלק וסמיך.
8.מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים  לעיגולים בקוטר של 28 ס״מ.
משאירים כ-3 ס״מ של שולי בצק.
9.מורחים על כל עיגול בצק 1/4 מכמות רוטב השמנת.
10. מעל הרוטב מפזרים גבינת מוצרלה מגורדת ופרוסות הסלק.
11.מעל הסלק מפזרים כ-1/4 מגבינת המוצרלה פרסקה ועלי התימין.
מחממים תנור ל 200 מעלות .

12.אופים את הפיצות למשך -20 דקות עד שהשוליים תפוחים ושחומים.

 

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.