פיתות בריבוע לניגוב / תהילה חזן

 

מצרכים

500 גר קמח חיטה לבן
או קמח כוסמין לבן
כף שמרים יבשים
כף מלח
כפית סוכר
300 מל מים (כוס ורבע)

אופן ההכנה

מניחים את כל החומרים בקערת מיקסר ולשים 10 דקות לבצק חלק ונעים
מעבירים לקערה משומנת ונותנים מנוחה של שעה
מחלקים את הבצק ל2
מרדדים כל חלק לריבוע דק
חותכים כל ריבוע בעזרת גלגלת לריבועים קטנים יותר בגודל שרוצים
מכסים במגבת ונותנים מנוחה 15 דקות
מחממים מחבת על להבה גבוהה
מניחים כל פעם ריבוע בצק במחבת ממתינים עד שנוצרות בועות והופכים לצד שני לעוד מספר שניות מעבירים למגבת ממשיכים כך עם כל ריבועי הבצק ועוטפים במגבת
** ניתן להכין בצורה עגולה ואז מחלקים את הבצק לכדורים ומרדדים דק וממשיכים לפי המתכון
הפיתות מתאימות לניגוב חומוס

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.