1.במיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר למשך 2 דקות.
2. מוסיפים את המים והשמן ולשים למשך 3 דקות באיטיות.
3. מוסיפים את המלח ולשים עוד כ-8 דקות על מהירות איטית.
4.יוצרים כדור מהבצק, מתפיחים עד להכפלת הנפח.
5. בקערה נוספת מערבבים את כל חומרי המלית.
6.לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 130 גרם.
7. מרדדים כל חלק לעלה דק וארוך.
8.מניחים 3 כפות מהמלית בשליש התחתון צמוד לשוליים ומגלגלים לרצועה,
ומלפפים כל רצועה לצורת שבלול.
9.מורחים על הקלצ'ונה מים ומפזרים מעל שומשום ופרג.
10.מחממים תנור ל200 מעלות אופים למשך -25 דקות עד השחמה מלאה..