מחממים תנור ל 160 מעלות
מניחים בקערה שוקולד מריר שבור לקוביות, שמן זית ומים רותחים ממתינים כ5 דקות ומערבבים עד לאיחוד
מניחים בקערה נוספת ביצים וסוכר וטורפים במטרפה ידנית עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה מעט
מאחדים את תערובת השוקולד עם תערובת הביצים ומערבבים
מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומקפלים לתוך תערובת השוקולד
יוצקים ל2 תבניות אינגלישקייק ואופים ב160 מעלות כ 30 דקות
מוצאים מהתנור מצננים ומקפיאים את העוגות כשעה.
מכינים את הציפוי:
ממיסים את השוקולד והשמן בפולסים של 30 שניות
מערבבים ומוסיפים את הסוכר גבישי או אגוזים
יוצקים מעל העוגות הקרות
שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר