כפתורים מתחלפים הקליקו לקבלת הסביבון, והתחילו לשחק! >

עוגת שוקולד קראנצית / תהילה חזן

 

מצרכים

2 תבניות אינגלישקייק

4 ביצים

כוס וחצי סוכר חום כהה (אפשר גם לבן)

חצי כוס שמן זית (כן כן)

1 כוס מים רותחים

300 גרם שוקולד מריר

2 כוסות קמח חיטה לבן רובינפלד

1 שקית אבקת אפיה

לציפוי:

3 כפות סוכר גבישי אגוזים גרוסים

200 גרם שוקולד מריר

2 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 160 מעלות

מניחים בקערה שוקולד מריר שבור לקוביות, שמן זית ומים רותחים ממתינים כ5 דקות ומערבבים עד לאיחוד

מניחים בקערה נוספת ביצים וסוכר וטורפים במטרפה ידנית עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה מעט

מאחדים את תערובת השוקולד עם תערובת הביצים ומערבבים

מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומקפלים לתוך תערובת השוקולד

יוצקים ל2 תבניות אינגלישקייק ואופים ב160 מעלות כ 30 דקות

מוצאים מהתנור מצננים ומקפיאים את העוגות כשעה.

מכינים את הציפוי:

ממיסים את השוקולד והשמן בפולסים של 30 שניות

מערבבים ומוסיפים את הסוכר גבישי או אגוזים

יוצקים מעל העוגות הקרות

שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר

 

 

 

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.