מחממים תנור ל-160 מעלות.
בקערת מיקסר מקציפים ביצים וסוכר
במהירות גבוהה לקצף בהיר ותפוח.
מנמיכים מהירות ומוסיפים את
השמנת להקצפה וממשיכים לערבל.
מוסיפים גבינה לבנה וממשיכים לערבל.
מוסיפים את הקמח ומערבלים עד שאחיד
יוצקים לתבנית ומיישרים.
אופים כשעה ב-160 מעלות.
מכבים את התנור ומשאירים
לעוד חצי שעה בתנור כבוי.
מוציאים מהתנור מצננים ומכניסים למקרר
למספר שעות להתייצבות.
בוזקים אבקת סוכר.
מיישרים את השוליים וחותכים לריבעים.
שומרים במקרר בכלי אטום.
מומלץ להכין יום קודם:)
נגן וידאו
Media error: Format(s) not supported or source(s) not found
הורד קובץ: https://rubinfeld.co.il/wp-content/uploads/2025/05/WhatsApp-Video-2025-05-28-at-10.30.08.mp4?_=1