1.מערבבים את הרכיבים היבשים היטב בסדר הזה: קמח, שמרים ,אבקת אפיה, סוכר, מלח
2.יוצרים גומה בקמח ומוסיפים ביצה, מים וחצי מכמות השמן.
3.לשים במהירות נמוכה למשך 5 דקות , בתחילת הלישה הבצק צריך להיות דביק, במידת הצורך נוסיף עוד 1/4 כוס מים.
4. אחרי 5 דקות מוסיפים את יתרת השמן. לשים עד שמתקבל בצק רך ונעים למשך 10- דקות.
5.מכסים את הבצק ואחרי 5 דקות לשים שוב.
6.מורחים מעט שמן מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח,
7.מחלקים את הבצק לכדורים, מרדדים כל כדור לעלה דק ומגלגלים לרצועה.
- קולעים חלות
9.מתפיחים כ-45-60 דקות
10.מערבבים ביצה, סילאן ומעט שמן ומברישים את החלות, מפזרים שומשום מעל.
- מחממים תנור ל 190מעלות ואופים עד להשחמה מלאה,
מוציאים ומניחים על רשת צינון.