– לשים את כל חומרי הבצק במיקסר כ-10 דקות.
(אם לאחר כמה דקות לישה הבצק עדיין יבש,
אפשר להוסיף מעט מים)
– מניחים את הבצק בקערה משומנת מעט
להתפחה עד הכפלת הנפח כשעה.
– לקליעת 6 כמו בסרטון,
מחלקים את הבצק ל 12 כדורים:
– 8 כדורים במשקל 60 גרם כל אחד.
– 4 כדורים במשקל 90 גרם כל אחד.
– קולעים את החלות מ-6 רצועות, כל חלה
מורכבת מ-4 רצועות במשקל 60 גרם
ועוד 2 רצועות במשקל 90 גרם.
– ניתן לקלוע בכל קליעה אחרת.
– מניחים את החלות על תבנית אפיה
ומתפיחים כשעה נוספת.
– מחממים תנור ל 190 מעלות.
– לאחר שהחלות תפחו מכניסים אותן לאפיה
של כ-25 דקות עד השחמה יפה.
– בתום האפיה, מברישים את החלות
במעט שמן זית.