– מניחים בקערת המיקסר את כל מרכיבי הבצק.
– לשים במשך רבע שעה עד לבצק גמיש ונוח.
– משמנים מעט את הבצק ומכסים.
– מניחים להתפחה כשעה ועד להכפלת הנפח.
– ליצירת חלת מפתח נחלק מהבצק כדורים
במשקל 50 גרם ונותיר בצק גם לצמה ארוכה
שתיהיה באורך ⅔ מהתבנית.
– מסדרים בתבנית מרופדת.
– מרטיבים חצי מכמות הכדורים בכלי מים
ומצפים בשומשום
– נותנים התפחה נוספת 20 דקות.
– אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות
עד שמזהיב.
לסירופ:
– מחממים בסיר שמים סוכר, מים, דבש ולימון
עד להמסת הסוכר.
– מברישים את החלה בסירופ בנדיבות ונהנים.
נגן וידאו
Media error: Format(s) not supported or source(s) not found
הורד קובץ: https://rubinfeld.co.il/wp-content/uploads/2025/04/WhatsApp-Video-2025-04-21-at-10.19.21.mp4?_=1