– מניחים כל החומרים בקערה מלבד השמן
ולשים עד לאיחוד.
– מוסיפים שמן ולשים עוד כ-10 דקות.
– מכסים ומתפיחים (אפשר לילה במקרר)
– מחלקים את הבצק ל-4 חלקים 90 גר’.
– בנוסף 3 חלקים ל- 140 גר’.
– מהבצק שנותר יוצרים שיניים למפתח.
– קולעים צמה מ-4 רצועות (אם רוצים טובלים
במים עם פרג/שומשום 90 גרם)
– את 3 החלקים מעבדים לגליל ומרדדים לרצועה.
– מגלגלים לרול וחוצים ל-2 חתיכות.
התוצאה צריכה להיות שנקבל 6 חצאי רול.
– מתפיחים את הרולים למשך כ-30 דק’.
– אופים ב-180 מעלות 20-25 דקות.
נגן וידאו
Media error: Format(s) not supported or source(s) not found
הורד קובץ: https://rubinfeld.co.il/wp-content/uploads/2025/04/WhatsApp-Video-2025-04-22-at-16.05.33-1.mp4?_=1