טורט שוקולד אוורירי ומפנק / תהילה חזן

 

מצרכים

7 ביצים מופרדות
כוס וחצי סוכר
כוס שמן קנולה
כוס וחצי חלב
2.5 כוסות קמח חיטה רובינפלד
בתוספת סיבים תזונתיים
רבע כוס קקאו
1 שקית אבקת אפייה

לציפוי הגנאש:
150 גר‘ שוקולד מריר (אריזה וחצי)
3/4 כוס שמנת להקצפה 38%
מחממים יחד במיקרו בפולסים של כ-30 שניות ומערבבים
לציפוי הלבן:
50 גר‘ שוקולד לבן עם כף שמן קנולה.
מחממים בפולסים של 10 שניות ומערבבים.
יוצקים את הציפויים על העוגה באופן חופשי.
שומרים בכלי אטום בטמפ‘ החדר.

אופן ההכנה

– בקערת מיקסר עם וו הקצפה מניחים חלבונים(לבן) וסוכר.
– מקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קצף נוקשה.
– מנמיכים מהירות ומוסיפים חלמונים(צהוב) שמן וחלב
ומערבלים לאיחוד.
– מוסיפים קקאו, קמח ואבקת אפייה
ומערבלים רק לאיחוד החומרים
– יוצקים לתבנית אנג"ל לא משומנת
ואופים ב160 מעלות כ-50 דק’
– מוציאים מהתנור ומייד הופכים את התבנית על 3 הרגליים.
– משאירים הפוך עד לקירור מלא.
– מעבירים סכין בדפנות ובתחתית וגם באמצע ומחלצים.
– מעבירים לצלחת הגשה.
– ליצוק את הציפויים לאחר הקירור

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.