– מכניסים את כל החומרים לקערת מיקסר
ולשים 10 דק’ לבצק רך ומעט נוזלי.
– מידי פעם עוצרים את פעולת המיקסר
אוספים את הבצק וממשיכים ללוש.
– משמנים קערה בשמן זית
ומעבירים את הבצק לקערה
ומשמנים את הבצק ומעצבים אותו לכדור.
– מכסים ונותנים מנוחה של שעה.
– מערבבים יחד את הפסטו
והשמן לתערובת אחידה.
– בידיים משומנת קורצים חתיכות
מהבצק כ-16 יח’.
– פותחים את הבצק מעט ומניחים בתוכו
2 כדורי מוצרלה קטנים.
– סוגרים מעל את הבצק ומעצבים לכדור.
– מסדרים בתבנית במרווחים קטנים
ומורחים בתערובת השמן פסטו.
– מכניסים להתפחה בתנור כבוי עד הכפלת הנפח.
– מחממים תנור ל-170 מעלות
ואופים כ-20 דק’ במרכז התנור עד להזהבה.
– מוציאים מהתנור ומורחים מייד
את כל הלחמניות בתערובת שמן זית ופסטו.
– מצננים מעט ואוכלים חמים וטעים.
Media error: Format(s) not supported or source(s) not found
הורד קובץ: https://rubinfeld.co.il/wp-content/uploads/2024/12/WhatsApp-Video-2024-12-09-at-11.26.46-1.mp4?_=1