כפתורים מתחלפים הקליקו לקבלת הסביבון, והתחילו לשחק! >

לחמניות כעכים (מורן פינטו)

 

מצרכים

אריזת קמח כוסמין/חיטה 80% רובינפלד (1 ק"ג)
2 יבשים כפות שמרים ( 20 גר')
חצי כוס סוכר (100  גר')
חצי כוס שמן (100  גר')
ביצה ( 55 גר')
2 כוסות מים ( 480 גר')
כף מלח שטוחה (20  גר')
לפיזור:
תערובת שומשום צבעוני פרג צילי גרוס שבבי בצל
(לבחירה)

אופן ההכנה

1.לשים  את כל הרכיבים מלבד המלח.
למשך כ-10 דקות.
2.מוסיפים את המלח ולשים עוד 4 דקות
3.מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח
4.מחלקים את הבצק ל12 כדורים

5. מרדדים כל חלק לעלה ומגלגלים לרצועות
6.יוצרים מכל רצועה את האות ע' (בכתיב)
מלפפים את החלק העליון שנשאר על הטבעת שנוצרה ואז את החלק השני.
מסיימים את הקצה בתחתית העיגול.
7.מתפיחים לעוד 30 דקות.
8.מברישים עם ביצה ומפזרים את תערובת הבייגל מעל.
9.מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים 25 דקות עד להשחמה מלאה.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.