כפתורים מתחלפים הקליקו לקבלת הסביבון, והתחילו לשחק! >

מגולגלות תמרים ואגוזים / מיטל קנר

 

מצרכים

לבצק:

3.5 כוסות קמח כוסמין לבן רובינפלד

1 כפית אבקת אפיה

3 כפות אבקת סוכר

250 גרם חמאה

170 מ"ל שמנת מתוקה (2/3 כוס)

למלית:

2 כוסות ממרח תמרים

2 כוסות אגוזי פקאן קצוצים

כף קינמון

אופן ההכנה

בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים חמאה רכה קמח ואבקת אפיה

ערבבים דד לקבלת תערובת פירורית

מוסיפים את השמנת הקרה ומערבלים עד לקבלת בצק.

מחלקים את הבצק ל 3 חלקים

על משטח מקומח מרדדים כל חלק למלבן

מורחים ממרח תמרים מפזרים אגוזים וקינמון לפי הטעם

מגלגלים את הבצק מהצד הרחב עד לקצה

חורצים את הרולדה לעוגיות ברוחב של 2 ס"מ

מעבירים את הרולדות לתבנית

ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות

עד לקבלת גוון זהוב

מצננים מפזרים אבקת סוכר ופרסים לעוגיות

העוגיות נשמרות כשבוע בטמפרטורת החדר וחודש במקפיא.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.