– מניחים את כל החומרים בקערת מיקסר
– לשים 10 דק’ לבצק רך ומעט דביק.
– מעבירים לקערה משומנת מכסים
ונותנים מנוחה של שעה.
– מחלקים את הבצק ל10 כדורים
במשקל 90 גר בערך
– מכסים ונותנים מנוחה כחצי שעה.
– מחממים הייטב מחבת נון סטיק על להבה גבוהה
כשהמחבת חמה מנמיכים ללהבה בינונית
– טובלים כדור בצק בתערובת השמן זית פסטו
(מידי פעם מערבבים את השמן כי הפסטו שוקע)
– פותחים בידיים כל כדור בצק לעלה דק
– אם הבצק מתנגד נותנים לו מנוחה של כמה דק’
– פותחים כך את כל הכדורים
– מניחים עלה בצק במחבת החמה 20 שניות מכל צד (לא יותר)
– מעבירים מיד למגבת ומורחים שוב בתערובת השמן זית פסטו
– מכסים מגבת וממשיכים כך עם כל הבצק.