מניחים הכל בקערת מיקסר מלבד הזיתים.
* לשים 5 דקות מוסיפים את הזיתים
ולשים 10-12 דקות לבצק רך ודביק.
* מקמחים קערה ומעבירים אליה את הבצק.
* מקמחים גם את הבצק.
* מכסים ונותנים מנוחה של שעה.
* מקמחים משטח עבודה.
* מורידים את הבצק למשטח העבודה.
* מקמחים מעט את הבצק.
* בעזרת הידיים משטחים את הבצק
למלבן בעובי חצי סמ’.
* בעזרת גלגלת או סכין חדה חותכים לריבועים
או מלבנים קטנים.
* מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
* מתפיחים עד להכפלת הנפח.
* מחממים תנור ל-200 מעלות.
* אופים כ-20 דקות עד להזהבה.