כפתורים מתחלפים הקליקו לקבלת הסביבון, והתחילו לשחק! >

עוגת מיפל אגוזים ושקדים /מאיה בן דאהן

 

מצרכים

3 ביצים

3/4 כוס סוכר

כף דבש

גביע שמנת חמוצה( 200 ג)

רבע כוס חלב

3/4 כוס שמן

2 כוסות קמח לבן רובינפלד

שקית אבקת אפיה

*לפרווה ניתן להמיר את השמנת והחלב בסה"כ כוס מיץ תפוזים

לקישוט וציפוי:

1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים

1/4 כוס שקדים פרוסים

חצי כוס סירופ מייפל

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 170 מעלות

בעזרת מטרפה ידנית מערבבים היטב בקערה ביצים, סוכר, דבש, שמנת חמוצה, חלב ושמן

מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים עוד קצת רק עד להטמעה של הקמח

מעבירים את הבלילה לתבנית מרובעת 23 ס"מ או ל2 תבניות אינגלישקייק

מפזרים מעל אגוזי מלך ושקדים פרוסים

מכניסים לאפיה של כ 30 דקות

מייד לאחר האפייה מזלפים מעל העוגה סירופ מייפל בנדיבות

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.