עוגת נקטרינות פרווה בחושה / מאיה בן דהן

 

מצרכים

מתכון לתבנית עגולה קוטר 22'

לבלילה:
3 ביצים L
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
חצי כוס שמן
חצי כוס חלב צמחי (מומלץ שיבולת שועל בטעם אגוזי לוז)
1+3/4 כוסות קמח לבן רובינפלד
שקית אבקת אפיה
3-4 נקטרינות חתוכות לקוביות
כפית קמח
(בנוסף לקמח שבמתכון)
שקדים פרוסים לציפוי (לא חובה)

אופן ההכנה

– מחממים תנור ל 170 מעלות.
– מכניסים ביצים שלמות לקערת המיקסר
ומתחילים להקציף על מהירות גבוהה.
– בהדרגה מוסיפים את הסוכר וסוכר וניל.
– מקציפים כ-5 דקות.
– מנמיכים את מהירות המיקסר,
מוסיפים בזרם דק את השמן והחלב
ולאחר מכן את הקמח ואבקת אפיה.
– בשלב זה מערבבים לאט ובעדינות רק
עד להטמעה של הקמח בבלילה.
– מניחים קוביות נקטרינות בקערה,
מוסיפים כפית קמח לבן ומערבבים
כך שהקמח יצפה את חתיכות הפרי.
– מעבירים את הבלילה לתבנית,
מפזרים מעל את הנקטרינות
ולאחר מכן את השקדים הפרוסים.
– אופים 30-35 דקות, עד שהקיסם
הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.