עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית / תהילה חזן

 

מצרכים

תבנית אנג'ל על 3 רגליים (לא לשמן)
או תבנית 22 גבוהה

לבצק:
מידות בכוס מידה אוניברסלית
מחממים תנור ל160 מעלות
7 ביצים
כוס סוכר לבן
חצי כוס סוכר חום כהה
3/4 כוס שמן
כוס ורבע מים רותחים
200 גר’ שוקולד מריר
3 כוסות קמח רובינפלד
חיטה לבן
1 שקית אבקת אפייה

ציפוי:
ממרח חלבה/ממרח לוטוס
שוקולד מריר/לבן/חלב מגורד

אופן ההכנה

– מניחים את השוקולד בקערה ויוצקים
עליו את המים הרותחים.
– מערבבים עד להמסה.
– מקציפים ביצים וסוכרים לקצף בהיר
ותפוח במהירות גבוהה.
– מנמיכים מהירות ומוסיפים שמן
ואת תערובת השוקולד.
– מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים
רק לאיחוד קצר.
– יוצקים לתבנית ואופים ב-160 מעלות
כ50 -45-דקות.
– מוציאים מהתנור והופכים מייד על 3 הרגליים
(אם משתמשים בתבנית אנג'ל) עד שמתקרר.
– מחלצים מהתבנית יוצקים ממרח חלבה או
לוטוס ומקשטים בשוקולד מגורד.
– שומרים בכלי אטום בטמפ’ החדר.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.