עוגת תפוחים מופלאה/ תהילה חזן

 

מצרכים

תפוחי גרנד סמית קלופים,נקיים מליבה וחתוכים לקוביות בינוניות
2 כפות סוכר
מערבבים יחד ומשהים
לחצי שעה

לבלילה:
200 גר’ חמאה רכה מאוד
(לפרווה להמיר במחמאה)
כוס וחצי סוכר חום כהה
4 ביצים
חצי כוס קמח שקדים
2 כוסות קמח חיטה לבן
רובינפלד
1 שקית אבקת אפייה

אופן ההכנה

– מחממים תנור ל165 מעלות
– בקערת מיקסר עם וו גיטרה מניחים חמאה
רכה מאוד וסוכר חום כהה מערבלים
עד לקבלת מישחה
– מוסיפים את הביצים בהדרגה וממשיכים לערבל
עד שנטמעות בתערובת
– מערבבים קמח לבן קמח, שקדים ואבקת אפייה
– מוסיפים לקערת המיקסר מערבלים לאיחוד קצר
– מוסיפים את התפוחים שחתכנו ומקפלים אותם
לתוך התערובת
– מחלקים את הבלילה בין 2 התבניות בצורה שווה
בעזרת כף מיישרים את הבלילה
– אופים ב165 מעלות כ40 דקות (בודקים שקיסם
יוצא עם פירורים לחים)
– מוציאים מהתנור מצננים ומקררים לפני הציפוי
ציפוי:
– 200 גר אבקת סוכר
– 4-5 כפות מיץ לימון
– מוסיפים בהדרגה את מיץ הלימון לאבקת הסוכר – ומערבבים עד לקבלת נוזל סמיך
– מורחים על 2 העוגות
– אפשר לקשט בפרחים אכילים או אגוזים קצוצים
– ניתן לוותר על הציפוי ולבזוק באבקת סוכר.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.