– מכינים תבנית 22/7 או סיר גחנון בקוטר 22
משומן ומרופד בנייר אפייה בתחתית ובשוליים.
– מחממים תנור ל150-160 מעלות.
– בקערת מיקסר מניחים ביצים, סוכר חום ודבש
ומקציפים כ-7 דק’ במהירות גבוהה
עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.
– מנמיכים מהירות ומוסיפים בהדרגה
את השמן ונס קפה פושר.
– מערבבים קמח, אבקת אפייה ,סודה לשתייה
וקינמון ומוסיפים לקערת המיקסר.
– מערבלים לאיחוד קצר.
– יוצקים לתבנית, נועצים בבלילה את התפוחים.
– אופים ב150-160 מעלות( לא יותר)
כ-45-50 דקות.
– מוציאים מהתנור מצננים לחלוטין
והופכים על צלחת הגשה.
– שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.