עוגת תפוח בדבש/תהילה חזן

 

מצרכים

לבצק:
מידות בכוס מידה אוניברסלית
4 ביצים
כוס דחוסה סוכר חום כהה
3/4 כוס דבש
3/4 כוס שמן
כוס נס קפה פושר
(2 כפיות נס קפה בכוס מים חמים)
2 כוסות קמח רובינפלד חיטה לבן
1 שקית אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
כפית קינמון(לא חובה)
*תפוח אחד קלוף נקי מליבה
וחתוך לפרוסות דקות

אופן ההכנה

– מכינים תבנית 22/7 או סיר גחנון בקוטר 22
משומן ומרופד בנייר אפייה בתחתית ובשוליים.
– מחממים תנור ל150-160 מעלות.
– בקערת מיקסר מניחים ביצים, סוכר חום ודבש
ומקציפים כ-7 דק’ במהירות גבוהה
עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.
– מנמיכים מהירות ומוסיפים בהדרגה
את השמן ונס קפה פושר.
– מערבבים קמח, אבקת אפייה ,סודה לשתייה
וקינמון ומוסיפים לקערת המיקסר.
– מערבלים לאיחוד קצר.
– יוצקים לתבנית, נועצים בבלילה את התפוחים.
– אופים ב150-160 מעלות( לא יותר)
כ-45-50 דקות.
– מוציאים מהתנור מצננים לחלוטין
והופכים על צלחת הגשה.
– שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.