– מניחים את כל החומרים בקערת מיקסר
ולשים לבצק רך ומעט נוזלי כ-10 דקות.
– מעבירים לקערה משומנת
– משמנים גם את הבצק ומכסים
ונותנים מנוחה של שעה.
– משמנים היטב בשמן זית תבנית 20/30.
– מעבירים את הבצק לתבנית ומותחים
אותו לפי גודל התבנית, ושוב משמנים מעט
בשמן זית גם את הבצק.
– מכסים בניילון נצמד ומכסים במגבת.
– משאירים להתפחה כשעתיים בטמפ’ החדר.
– בעזרת האצבעות יוצרים גומות בבצק.
מסדרים מעל עגבניות שרי צבעוניות, מלח גס,
עלי טימין או כל דבר אחר שאוהבים.
– מזלפים עוד מעט שמן זית מעל.
– מחממים תנור ל200 מעלות.
– מניחים את התבנית במדף השני מלמטה
ואופים כ20-25 דקות עד להזהבה.
– מצננים וחותכים בעזרת סכין חדה.