מתכון לפיצה בשר זה משלב את הטעמים העשירים של המטבח המזרח תיכוני עם הקלאסיקה האיטלקית המוכרת. הבצק הרך והאוורירי עשוי מקמח כוסמין איכותי ומהווה בסיס מושלם לטעמים העמוקים. הבשר הטחון מתובל בתבלינים ארומטיים ומטוגן עם ירקות טריים ליצירת מלית עשירה וטעימה.
השילוב של בצל, עגבנייה ופלפלים חריפים יוצר בסיס טעם מורכב ומעניין. התבלינים המסורתיים כמו כמון ופפריקה מעניקים אופי מזרח תיכוני אותנטי. מתכון לפיצה בשר מתאים לארוחות ערב משפחתיות ומביא טעם ביתי חם ומזין. הטחינה והפטרוזליה הטריה מוסיפים נגיעה אחרונה מושלמת לחוויה הקולינרית. גיוון מצויין לפיצה המסורתית החלבית שמעניק חוויית טעם שונה ומיוחדת.
– בקערת המקסר נכניס את כל מרכיבי הבצק.
– לקבלת לבצק חלק ומעט דביק ונתפיח כשעה.
– במקביל נעבד מזון ונטחן את כל הירקות.
– בסיר רחב ומעט עמוק נטגן את הירקות עד
שהנוזלים מתאדים, ונוסיף את הבשר והתבלינים
ונבשל עד שהבשר מוכן לגמריי.
– לאחר ההתפחה נחלק את הבצק ל-2 כדורים שווים ונתפיח שוב במשטח מקומח כ-30 דקות.
– לאחר מכן, על נייר אפייה מקומח נפתח
בעזרת הידיים לצורת פיצה עגולה ונשמור
על שוליים עבים יחסית.
– במרכז הבצק נניח חצי מכמות הבשר המוכן,
נשטח ונכניס לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות
ל-25 דקות / עד הזהבה מלאה.
– נזלף טחינה, ומעט פטרוזליה, נפרוס ונגיש.
לצפייה במתכון לפיצה בשר ביוטיוב >>
Media error: Format(s) not supported or source(s) not found
הורד קובץ: https://rubinfeld.co.il/wp-content/uploads/2025/03/WhatsApp-Video-2025-03-18-at-09.20.50.mp4?_=1