1.במיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר למשך -2 דקות.
2.מוסיפים את המים,השמן והביצה ולשים למשך -3 דקות במהירות איטית.
3.מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד כ-8 דקות על מהירות איטית.
4.יוצרים כדור מהבצק, מתפיחים עד להכפלת הנפח.
5.ממיסים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה,
6.מוסיפים את שיני השום הקצוצות ומטגנים קלות.
7.מוסיפים את השמנת המתוקה והתבלינים ומבשלים למשך -5 דקות תוך כדי ערבוב עד שמתקבל קרם חלק וסמיך.
8.מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים לעיגולים בקוטר של 28 ס״מ.
משאירים כ-3 ס״מ של שולי בצק.
9.מורחים על כל עיגול בצק 1/4 מכמות רוטב השמנת.
10. מעל הרוטב מפזרים גבינת מוצרלה מגורדת ופרוסות הסלק.
11.מעל הסלק מפזרים כ-1/4 מגבינת המוצרלה פרסקה ועלי התימין.
מחממים תנור ל 200 מעלות .
12.אופים את הפיצות למשך -20 דקות עד שהשוליים תפוחים ושחומים.