בקלחת גדולה מניחים חלב חמאה סוכר ומלח ומביאים לרתיחה
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת כדור בצק
מעבירים את הבצק לקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הבצק עד שמתקרר
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם עד להטמעה בתוך הבצק
הבצק צריך להיות במרקם נוח לזילוף
מעבירים לשק זילוף עם צנטר כוכב קוטר 13 (הצורוס מתנפחים בטיגון)
ניתן לזלף ישירות לשמן ולטגן ב170 מעלות עד להזהבה משני הצדדים
וניתן לזלף על נייר אפיה ולהקפיא עד שמתקשה ואז לטגן ב180 מעלות
(השמן מתקרר שמכניסים את הצורוס הקפואים אז להקםיד על 180 מעלות)
מעבירים לרשת ומיד מגלגלים בסוכר דק
מערבבים 2 כפות ריבת חלב עם 2 כפות חלב היטב עד למרקם חלק
טובלים את הצורוס אוכלים חמים