לוגו רובינפלד

קלצונה ירקות

 

מצרכים

לבצק:
3 וחצי כוסות קמח כוסמין 80% רובינפלד (490  גר')
3  כפות סוכר ( 36 גר')
כף שמרים( 10 גר').
כוס מים פושרים ( 240 גר').
חצי כוס שמן (100  גר').
כפית מלח ( 10 גר').

למלית:
גבינה בולגרית (250  גר')
גבינת מוצרלה  (250 גר')
5 כפות גדושות עגבניות מיובשות.
כוס זיתים שחורים טבעות.
5 כפות ממרח פסטו.

לציפוי:
מים.
שומשום.
פרג.

אופן ההכנה

1.במיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר למשך 2 דקות.
2. מוסיפים את המים והשמן ולשים למשך 3 דקות באיטיות.
3. מוסיפים את המלח ולשים עוד כ-8 דקות על מהירות איטית.
4.יוצרים כדור מהבצק, מתפיחים עד להכפלת הנפח.
5. בקערה נוספת מערבבים את כל חומרי המלית.
6.לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 130 גרם.
7. מרדדים כל חלק לעלה דק וארוך.
8.מניחים 3 כפות מהמלית  בשליש התחתון צמוד לשוליים ומגלגלים לרצועה,
ומלפפים כל רצועה לצורת שבלול.
9.מורחים על הקלצ'ונה מים ומפזרים מעל שומשום ופרג.
10.מחממים תנור ל200 מעלות אופים למשך -25 דקות עד השחמה מלאה..

 

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

חם מהתנור של מאיה בן דהן

אומנות החלה
חלות עושים באהבה

25% הנחה

תכנית דיגיטלית מצולמת בוידאו שתראה לך איך להכין חלות אסתטיות אווריריות וטעימות שנראות כמו יצירת אומנות

קוד קופון: רובינפלד25

מוצר שני ב 50%

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות קופון ראש חודש כסליו שמסתיים הלילה ב 00:00 (יום ג') יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

Kislev50

תקבלו את ההטבה. לחילופין אפשר להפעיל את הקופון בלחיצה על הכפתור מטה. הקופון לא פעיל בשילוב קופונים אחרים.