לערבב בקערת המיקסר את כל החומרים היבשים
להפעיל את וו הלישה ולהוסיף בהדרגה את השמן הביצה והמים ללוש 10 דקות
לכדרר את הבצק לכדור יפה ולהניח בקערה משומנת להתפחה עד הכפלת הנפח כשעה
להכין את המילוי: להמיס את השוקולד עם השמן בקערה ולהוסיף אליה את שאר המרכיבים
לערבב את לאיחוד
לאחר ההתפחה לחלק את הבצק לשני חלקים
על חלק לרדד למלבן ארוך
למרוח חצי מהמילוי על חצי מהמלבן (החצי הארוך) ולקפל את החצי השני של הבצק על המילוי.
לרדד את המלבן שנוצר עם מערוך לקבלת שכבת בצק דקה יותר
באמצעות גלגלגת פיצה לחתוך את המלבן ל16-18 משולשים
כל משולש לגלג לצורת רוגלאך כדי ליצור רוגלאך עם הרבה שכבות יש לךמתוח את הקצה של המשלוש בזמן הגלגול
להניח את הרוגלאך בתבנית מרופדת בנייר אפיה (ליצירת עוגת רוגלאך ניתן להכניס לתבנית עגולה במרווחים קטנים)
להתפיח את הרוגלאך כשעה
בינתיים לחמם תנור ל180 מעלות לאחר שהרוגלאך תפחו
להנכיס לתנור לאפיה שלך 25-30 דקות
עד השחמה להוציא את הרוגלאך מהתנור
ומיד לשפוך עליו את הסירופ סוכר