בקערת המיקסר נשים ביצים ונתחיל להקציף עד לקצף תפוח. נוסיף בהדרגה את הסוכר ונמשיך להקציף עד לקבלת קצף גבוהה וקצת נוקשה.
נוסיף א. אפייה וקמח ונערבב היטב.
נוסיף שמן ונעביר את הבלילה לתבנית של התנור . נאפה ב180 מעלות עד שמזהיב מעט (ממש לשים לב, פחות מעשר דקות)
נוציא מהתנור ונשים מעל נייר אפייה נוסף.
נהפוך את הרולדה על הנייר אפייה העליון ונסיר את הנייר אפייה התחתון.
נגלגל ונניח בצד לחצי שעה לפחות לקירור.
נקציף את הקצפת עד לקבלת קצפת במרקם יחסית קשה .
נפתח את הרולדה נמרח ריבת חלב וקצפת, נגלגל.
למעלה אפשר לקשט איך שרוצים אני שמתי קצפת וריבת חלב❤️
נגן וידאו
Media error: Format(s) not supported or source(s) not found
הורד קובץ: https://rubinfeld.co.il/wp-content/uploads/2025/06/WhatsApp-Video-2025-06-18-at-13.41.22.mp4?_=1