ריבועי ביס פיתה זעתר/ מאיה בן דהן

 

מצרכים

לבצק:
500 גרם קמח כוסמין לבן "רובינפלד"
כף שמרים יבשים
כפית מלח
2 כפות סוכר
2 כפות שמן זית
כוס וחצי מים

לציפוי:
חצי כוס זעתר
חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה

– לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות.
– מכדררים את הבצק לכדור יפה וכניסים לקערה
משומנת להתפחה עד הכפלת הנפח כשעה.
– מחממים תנור ל 220 מעלות.
– מכינים את הציפוי: מערבבים בקערית את
הזעתר והשמן זית.
הציפוי צריך להיות במרקם נוח למריחה.
*אם יוצא נוזלי מדי אפשר להוסיף זעתר
ואם יוצא מוצק מדי אפשר להוסיף שמן.
– מוציאים את הבצק למשטח מקומח ומרדדים
לריבוע גדול ושטוח.
– בעזרת גלגלת פיצה חותכים את הבצק לאורך
ולרוחב ליצירת ריבועים קטנים.
– טובלים כל ריבוע בציפוי הזעתר ומניחים על
התבנית.
– לחלופין ניתן להניח את כל הריבועים בתבנית
ולמרוח עליהם את הציפוי בעזרת מברשת
סיליקון.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.