לשים את על מרכיבי הבצק כ10 דקות
את המים מוסיפים אחרונים בהדרגה עד לקבלת בצק רך אך לא דביק.
מכדררים את הבצק לכדור יפה ומעבירים לקערה משומנת מעט להתפחה עד הכפלת הנפח
. מחלקים את הבצק ל12 חתיכות של 50 גר'
ובנוסף עוד 24 חתיכות בגודל של 5 גר'
מכדררים לכדורים יפים ועגולים
משמנים תבנית של 12 שקעים בכל שקע מניחים כדור גדול ועליו 2 אוזניים מהכדורים הקטנים
מתפיחים את הלחמניות שעה נוספת
מחממים תנור ל180 מעלות
לאחר שתפחו מברישים את הדובים בביצה טרופה
ומכניסים לאפיה של 20-25 דק' עד שמשחימים היטב
נגן וידאו
Media error: Format(s) not supported or source(s) not found
הורד קובץ: https://rubinfeld.co.il/wp-content/uploads/2024/12/K%D7%97%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%95%D7%91%D7%99.mp4?_=1לאחר צינון ניתן לקשט את הדובים בעזרת שוקולד מריר מומס וכו