* ללוש את כל חומרי הבצק במיקסר כ-10 דק’. – במידה והבצק יבש, אפשר להוסיף בהדרגה
עוד קצת מים.
* הבצק רך מאוד ומעט דביק.
* לכדרר את הבצק לכדור יפה ולהניח בקערה
משומנת מעט להתפחה של כשעה.
* לאחר ההתפחה להעביר את הבצק
למשטח מקומח, לחלק את הבצק לשני חלקים
(במידה ורוצים 2 כיכרות).
* לשטח כל חלק מעט עם הידיים לצורת מלבן
רחב ולגלגל לרולדה.
* לטבול את הרולדה בשלמותה
בקערה מלאה במים.
* במגש שטוח נפרד למלא שומשום ולגלגל את
הרולדות כך שיצופו בשומשום מכל הכיוונים.
* להניח את הרולדות בתבניות.
* להתפיח כשעה – שעה וחצי נוספים
עד הכפלת הנפח.
* לחמם תנור ל 180 מעלות.
* לאחר שתפחו, להכניס את הכיכרות לאפייה
של כ-40 דקות עד השחמה יפה מכל הכיוונים.