לחם זיתים בסיר ג'חנון / תהילה חזן

 

מצרכים

500 גר’ קמח רובינפלד
כוסמין 80% (3 וחצי כוסות)
140 גר’ קמח רובינפלד כוסמין לבן (כוס)
10 גר’ שמרים יבשים (כף)
15 גר’ מלח (כף)
40 גר’ דבש (2 כפות)
360 מל’ מים (כוס וחצי)
כוס וחצי טבעות זיתים ירוקים

אופן ההכנה

– בקערת מיקסר מניחים את כל החומרים
מלבד הזיתים.
– לשים 5 דק’ במהירות בינונית מוסיפים
את הזיתים ולשים עד 7 דק’.
– מעבירים את הבצק לקערה משומנת
ומשמנים גם את הבצק.
– מכסים ונותנים מנוחה של שעה וחצי.
– על משטח עבודה מניחים נייר אפייה.
– מקמחים את נייר האפייה ומורידים אליו
את הבצק ומעצבים לכדור.
– בעזרת נייר האפייה מעבירים את הבצק
– לסיר גחנון בקוטר 22-24 .
– מקמחים מעט מאוד את הבצק.
– סוגרים את הסיר עם המכסה ומתפיחים
כשעה וחצי או עד שהבצק מגיע לשוליים.
– מחממים תנור ל-220 מעלות
ואופים כ-30 דקות.
– מנמיכים את חום התנור ל180 מעלות.
– מסירים את המכסה ואופים עוד 30 דק’
מוציאים מהתנור מצננים מעט.
– בעזרת נייר האפייה מוציאים את הלחם
מהסיר ונותנים ללחם להתקרר.
– חותכים לרבעים שמתקרר
כי כך קל יותר לפרוס לפרוסות.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.