1.מערבבים את כל הרכיבים למשך 10 דקות.
2.מתפיחים עד להכפלת הנפח.
3.מחלקים את הבצק ל-6 חלקים.
4.מרדדים כל חלק למלבן, מורחים מילוי שאוהבים.
מקפלים ל-3, מורחים עוד מילוי ואז לעוד 3 עד שמקבלים ריבוע.
5. מרדדים שוב למלבן ומגלגלים לרולדה ארוכה, חותכים לשניים
וקולעים את 2 הרצועות כשהפסים כלפי חוץ.
6.אופים בחום של 220 מעלות למשך 10 דקות
.ועוד 10 דקות על 180 מעלות.
כשהעוגה חמה יוצקים עליה בעזרת כף סירופ סוכר: