כפתורים מתחלפים הקליקו לקבלת הסביבון, והתחילו לשחק! >

עוגת שמרים (מיטל זאב)

 

מצרכים

כוס מים פושרים (240 גר')
2 כפות שמרים (20 גר')
כוס סוכר( 200 גר')
לערבב יחד

אריזת קמח רובינפלד לבן (1 ק"ג)
חבילת מחמאה רכה (200 גר')
כוס שמן (200 גר')
כוס וחצי מים פושרים (360 גר')
4 ביצים (220 גר')

לסירופ :

חצי כוס סוכר (100 גר')

חצי כוס מים (120 גר')

אופן ההכנה

1.מערבבים את כל הרכיבים למשך 10 דקות.
2.מתפיחים עד להכפלת הנפח.

3.מחלקים את הבצק  ל-6 חלקים.

4.מרדדים כל חלק למלבן, מורחים מילוי שאוהבים.
מקפלים ל-3, מורחים עוד מילוי ואז לעוד 3 עד שמקבלים ריבוע.
5. מרדדים שוב למלבן ומגלגלים לרולדה ארוכה, חותכים לשניים
וקולעים את 2 הרצועות כשהפסים כלפי חוץ.
6.אופים בחום של 220 מעלות למשך  10 דקות
.ועוד 10 דקות על 180 מעלות.

כשהעוגה חמה יוצקים עליה בעזרת כף סירופ סוכר:

 

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.