לוגו רובינפלד

ספינג' קלאסי/ מאיה בן דהן

 

מצרכים

500 גרם קמח לבן בתוספת סיבים תזונתיים ״רובינפלד״
3 כפות סוכר
כף שמרים יבשים
כפית מלח
כף ערק/וודקה
2 כוסות מים (כוסות מדידה)

אופן ההכנה

בקערה שטוחה ללוש את כל החומרים עד לבלילה אחידה (הבצק נוזלי ועם קצת גושים בהתחלה, זה בסדר).
לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהתפיח שעה.
להסיר את הניילון וללוש שוב בתנועות קיפול כלפי פנים (כמו בסרטון), לא ללוש יותר מדי. לכסות שוב את הקערה ולהתפיח 40 דקות.
לחזור על הפעולה האחרונה שוב (פעם שלישית): ללוש בתנועות קיפול כלפי פנים ולהתפיח חצי שעה-40 דקות נוספות. בשלב הזה כבר אמורים לראות בועות גדולות על הבצק.
לחמם שמן עמוק במחבת ל 160-165 מעלות (מומלץ להשתמש במדחום). באמצעות ידיים רטובות במים, לקחת חתיכות מהבצק, ליצור חור באמצע ולהניח בשמן. לטגן 1-2 דקות מכל צד.
לטבול כל ספינג׳ בסוכר והתענג על כל ביס.

חם מהתנור של מאיה בן דהן

אומנות החלה
חלות עושים באהבה

25% הנחה

תכנית דיגיטלית מצולמת בוידאו שתראה לך איך להכין חלות אסתטיות אווריריות וטעימות שנראות כמו יצירת אומנות

קוד קופון: רובינפלד25

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.