– מחממים תנור ל165 מעלות
– בקערת מיקסר עם וו גיטרה מניחים חמאה
רכה מאוד וסוכר חום כהה מערבלים
עד לקבלת מישחה
– מוסיפים את הביצים בהדרגה וממשיכים לערבל
עד שנטמעות בתערובת
– מערבבים קמח לבן קמח, שקדים ואבקת אפייה
– מוסיפים לקערת המיקסר מערבלים לאיחוד קצר
– מוסיפים את התפוחים שחתכנו ומקפלים אותם
לתוך התערובת
– מחלקים את הבלילה בין 2 התבניות בצורה שווה
בעזרת כף מיישרים את הבלילה
– אופים ב165 מעלות כ40 דקות (בודקים שקיסם
יוצא עם פירורים לחים)
– מוציאים מהתנור מצננים ומקררים לפני הציפוי
ציפוי:
– 200 גר אבקת סוכר
– 4-5 כפות מיץ לימון
– מוסיפים בהדרגה את מיץ הלימון לאבקת הסוכר – ומערבבים עד לקבלת נוזל סמיך
– מורחים על 2 העוגות
– אפשר לקשט בפרחים אכילים או אגוזים קצוצים
– ניתן לוותר על הציפוי ולבזוק באבקת סוכר.