– מחממים תנור ל 170 מעלות.
– מכניסים ביצים שלמות לקערת המיקסר
ומתחילים להקציף על מהירות גבוהה.
– בהדרגה מוסיפים את הסוכר וסוכר וניל.
– מקציפים כ-5 דקות.
– מנמיכים את מהירות המיקסר,
מוסיפים בזרם דק את השמן והחלב
ולאחר מכן את הקמח ואבקת אפיה.
– בשלב זה מערבבים לאט ובעדינות רק
עד להטמעה של הקמח בבלילה.
– מניחים קוביות נקטרינות בקערה,
מוסיפים כפית קמח לבן ומערבבים
כך שהקמח יצפה את חתיכות הפרי.
– מעבירים את הבלילה לתבנית,
מפזרים מעל את הנקטרינות
ולאחר מכן את השקדים הפרוסים.
– אופים 30-35 דקות, עד שהקיסם
הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.