חלת שושנים חגיגית / מאיה בן דהן

 

מצרכים

6 כוסות קמח רובינפלד
כוסמין 80%
כוס קמח לבן רובינפלד
2 כפות שמרים יבשים
6 כפות סוכר
כף מלח
חצי כוס שמן
2.5 כוסות מים
*המתכון בכוסות מדידה אוניברסליות.

אופן ההכנה

– ללוש את כל החומרים 10 דקות.
– את המים להוסיף אחרונים בהדרגה.
– במידה והבצק יבש, להוסיף עוד מעט מים.
– לכדרר את הבצק לכדור יפה ולהניח
בקערה משומנת מעט להתפחה של כשעה.
– לחלק את הבצק ל-44 כדורים
קטנים של 30 גר’.
– מהבצק שנשאר אפשר להכין חלה
או כמה לחמניות נוספות.
– להפוך כל כדור לרצועה.
– לקלוע 11 לחמניות קטנות מ-4 רצועות.
– את הלחמניות להניח במרווחים קטנים
בתבנית כך שיצרו יחד חלה גדולה ומרשימה.
– להתפיח את החלה כשעה נוספת.
– בזמן ההתפחה, לחמם תנור ל 170 מעלות.
– לאחר ההתפחה לאפות כ 30-40 דקות
עד השחמה יפה של החלה.
– מיד בתום האפיה, להבריש את החלה
במעט שמן זית.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.