כפתורים מתחלפים הקליקו לקבלת הסביבון, והתחילו לשחק! >

עוגת שיש חלבית עסיסית

 

מצרכים

4 ביצים
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
שליש כוס חלב
2 כוסות קמח לבן רובינפלד
2 כפיות אבקת אפיה
כף קקאו

אופן ההכנה

לחמם תנור ל170 מעלות
להקציף במהירות גבוהה את הביצים תוך כדי הוספה הדרגתית של הסוכר
כ 5-6 דקות עד לקבלת קצף תפוח ובהיר
להנמיך את מהירות המיקסר למינימום להוסיף בזרם דק
את השמן השמנת והחלב ולערבל מספר דקות עד להטמעה
להוציא את קערת המיקסר להוסיף לבלילה את הקמח ואבקת אפיה ולערבב בתנועות קיפול בעזרת לקקן.
במינימום ערבוב רק עד הטמעת הקמח
להוציא לקערה קטנה כשליש מהבלילה
להוסיף כף קקאו לערבב בעדינות עד לקבלת צבע חום
להחזיר את הבלילה החומה לקערת הבלילה הלבנה ולמזוג את כל הבלילה (הלבנה והחומה) לתוך
תבנית משומנת היטב
אין צורך לערבב בין הצבעים מתקבלת טקסטורה יפה בפעולת המזיגה לתבנית
לאפות כ 40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.