טורפים הכל יחד למרקם חלק ומניחים בצד
הכנת הבצק:
בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים קמח סוכר מלח שמרים שמנת להקצפה וביצים.
מערבלים לאיחוד קצר מוסיפים חמאה ולשים 12 דקות לבצק חלק ונעים
אם הבצק יבש מוסיפים את החלב
מכסים את הקערה ומתפיחים כשעה
מחלקים את הבצק ל2 כדורים
מרדדים כל חלק לעלה בעובי 3 מ"מ
קורצים עיגולים
מניחים כף גדושה מהמלית במרכז
סוגרים לצורת משולש
מהדקים היטב את הקצוות
מניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה
מורחים ביצה ומתפיחים עד הכפלת הנפח
אופים ב180 מעלות כ 15 דקות עד להזהבה
מוציאים מהתנור ומיד מורחים בסירופ סוכר קר